ALU ALPREM, d.o.o.

EnglishDeutscheDeutsche

predstavitev podjetja | storitve | aktualno | reference | kontakt

steklene fasade | steklene strehe | alu zimski vrtovi | alu okna in vrata | predelne stene | protipožarni elementi | e-alprem | tehnologija

Podjetje ALU ALPREM, d.o.o., že več kot desetletje uspešno nadaljuje tradicijo podjetja ALPREM, d.d., ki je v več kot 50 letih svojega delovanja postalo sinonim za kakovostno stavbno pohištvo iz aluminija. Področje našega delovanja je proizvodnja in montaža alu stavbnega pohištva različnih kakovostnih in cenovnih razredov.

Glavnino našega prodajnega programa predstavljajo:

Bogat prodajni program dopolnjujejo: x x x x

·alu okna in vrata

·steklene strehe in nadstreški

·sodobne steklene fasade

·balkonske in vrtne ograje

·steklene predelne stene

·e-program

·protipožarni elementi

·zimski vrtovi

 

Naše storitve vključujejo svetovanje, načrtovanje, proizvodnjo in montažo, zagotavljamo pa tudi servisne in poprodajne storitve.

 

Dolgoletna tradicija, strokovnost, odgovornost in zanesljivost naših zaposlenih, visoka kakovost končnih izdelkov ter širok in prilagodljiv prodajni program so zagotovilo, da boste z naročenimi izdelki zadovoljni. Naša prednost pred konkurenco so bogato znanje in izkušnje, ki smo jih z leti nabrali na najzahtevnejših projektih doma in v tujini.

 

Naši izdelki izpolnjujejo najstrožje slovenske in evropske zahteve po varnosti in energetski učinkovitosti. Največ uporabljamo sistema Schüco in AluK, s pomočjo teh dveh visokokakovostnih sistemov pa izpolnjujemo najvišje zahteve glede varnosti, ugodja in dizajna izvedenih objektov.

Delujemo v Sloveniji in v EU. S svojimi izdelki dopolnjujemo vse od individualnih stanovanj in družinskih hiš, do velikih poslovnih zgradb in trgovskih centrov. Sodelovanje s projektanti, nenehen razvoj in izboljšave ter posluh za potrebe in želje investitorjev nam omogočajo, da smo stalno v koraku s časom.

S proizvodnjo in montažo kakovostnega, arhitekturno učinkovitega in ekonomsko privlačnega alu stavbnega pohištva želimo dvigniti kakovost bivanja na višjo raven.

 

 

Politika kakovosti

Politika kakovosti je sestavljena iz naših temeljnih usmeritev in vrednot, ki so se s časom oblikovale v naši družbi. Zadovoljen kupec je naša najpomembnejša vrednota, s katero je kakovost neločljivo povezana. Nenehna težnja po izboljšanju kakovosti na področju tehnološke opreme, delovnih pogojev, končnih izdelkov in storitev (montaža, servis) je stalna naloga vseh zaposlenih.

S politiko kakovosti vse zaposlene zavezujemo, da vzpostavljen sistem kakovosti vzdržujejo in ga tudi izboljšujejo. Le tako namreč lahko izpolnimo zahteve in pričakovanja naročnikov.

Certifikat kakovosti

Certifikat kakovosti

Naše temeljne vrednote

Zadovoljen kupec

Zadovoljen kupec je certifikat kakovosti, ki največ velja.

Kakovost

Kakovost nam predstavlja kvaliteten izdelek, ki je skladen z veljavnimi standardi in zadovolji pričakovanja kupca.

Odgovornost in zanesljivost

Posel, delo ali nalogo opravimo pravočasno, kvalitetno in do konca.

Sodelovanje in medsebojno spoštovanje

Zaupanje in medsebojno spoštovanje nas povezujeta v dobro uigrano, hitro odzivno in prilagodljivo ekipo.

Prilagodljivost

Pri uresničevanju želja in potreb kupca se potrudimo, da tudi nemogoče postane mogoče.

Strokovnost in inovativnost

Obvladamo posel, ki ga opravljamo. Trudimo se biti vedno boljši. Primerjamo se z boljšimi od sebe.

Učinkovitost

Sredstva, surovine in delovni čas porabljamo učinkovito in gospodarno, s poudarkom na energetski učinkovitosti

in skrbi za okolje.

Poslanstvo

Družba ALU ALPREM, d.o.o., sodi med večje ponudnike stavbnega pohištva iz aluminija v Sloveniji in nadaljuje dolgoletno tradicijo industrijskega podjetja ALPREM, ki je s svojim imenom na domačem ter na tujih trgih prisotno preko 50 let. Trudimo se obdržati visok ugled, ki ga družba uživa, strokovnost in bogate izkušnje pa nam omogočajo uspešno izvedbo tudi najzahtevnejših objektov. S ponudbo visokokakovostnega, okolju prijaznega in energetsko učinkovitega stavbnega pohištva izboljšujemo kakovost bivanja. Pri tem ne pozabljamo na zaposlene, saj jim omogočamo dobre delovne pogoje, možnost dodatnega izobraževanja in socialno varnost.

 

Posebno skrb posvečamo tudi varovanju okolja. Proizvodnja minimalno obremenjuje okolje, ogrevamo se z zemeljskim plinom in tudi naši izdelki so okolju prijazni.

Vizija

Vizija družbe ALU ALPREM, d.o.o., je biti najbolj cenjeni proizvajalec stavbnega pohištva iz aluminija in doseči, da bo ime podjetja ostalo sinonim za kakovost. Tudi v prihodnje se želimo še bolj uveljaviti kot družba, ki za isto ceno nudi več kot konkurenca.

 

 

sodobne fasadesteklene strehe in nadstreškialu zimski vrtovialu okna in vratanotrenje predelne steneprotipožarna okna in vrataalu ograjeavtomatska vrata, brisoleji, idr.